• Frederik Bjerre Andersen

    Kvalitets- og evalueringsmedarbejder

Frederik er psykologistuderende ved Københavns Universitet og læser på kandidatdelen. Han er tilknyttet klinikken som organisatorisk og administrativ medarbejder, herunder med kvalitets- og evalueringsarbejde.

Frederik har tidligere arbejdserfaringer fra bl.a. privat netværksfirma med fokus på formidling af psykologmuligheder på det private psykologmarked. Desuden har han været bestyrelsesmedlem og forløbskoordinator i Policyforum (www.policyforum.dk), som er en studenterpolitisk tværfaglig forening, der diskuterer og fordyber sig i politiske samfundsproblematikker.

Ud over at være tilknyttet klinikken her, er Frederik også engageret som skribent ved Københavns Universitets interne studenterblad på Psykologisk Institut; Indput (www.indput.dk). Han er desuden aktiv ved Dagbladet Politikens debattør- og kritikerskole (www.politikken.dk/debat/kritikerskolen). Endvidere er han aktiv samfundspolitisk og -økonomisk ved den tværvidenskabelige, uafhængige tænketank CEVEA – Det Progressive Akademi (www.cevea.dk).