• Frederik Bjerre Andersen

    Kvalitets- og evalueringsmedarbejder

Frederik er psykologistuderende ved Københavns Universitet på kandidatdelen med gæstestudier fra Queen´s University Belfast. Han specialiserer sig i social og klinisk psykologi. Han er tilknyttet klinikken som organisatorisk og administrativ medarbejder, herunder med kvalitets- og evalueringsarbejde. Første halvdel af 2020 har Frederik orlov fra opgaver i klinikken grundet studier ved The University of British Columbia i Vancouver, Canada.

Frederik har tidligere arbejdserfaringer fra bl.a. privat netværksfirma med fokus på formidling af psykologmuligheder på det private psykologmarked. Han har desuden været aktiv ved Dagbladet Politikens Debattør- og Kritikerskole (www.politikken.dk/debat/kritikerskolen), endvidere ved den tværvidenskabelige, uafhængige tænketank CEVEA – Det Progressive Akademi (www.cevea.dk) vedr. samfundspolitik og økonomi.

Ud over at være tilknyttet klinikken her, er Frederik også engageret ved Livslinien som rådgiver samt har psykologsamtaler/korttidsrådgivning (PKR) på Nørrebro i København. Han er desuden aktiv som de studerendes repræsentant i Det Akademiske Råd og Senats-rådet ved Københavns Universitet, ligesom han er skribent ved Københavns Universitets interne studenterblad på Institut for Psykologi; Indput (www.indput.dk).